I några är har cirka 15 ledare och instruktörer från olika Friskis&Svettis recenserat ny musik för andra ledare och instruktörer. Jag är lite osäker men jag tror att vi recenserar vid 5-6 tillfällen om året och varje gång blir det mellan 35 och 60 album. Recensionerna publiceras sen på de s k Funknet som bara kan läsas av Friskis&Svettis funktionärer. Ska det förbli på det sättet eller är intresset större än så? Vi lyssnar och skriver bara ur träningsperspektiv. Så här kan det bli:

VIDYA – Peace Play

Vidya heter också Liselotte Sundberg och har rätt höga ambitioner med sin jazzpop.  Det är melodiskt och ibland grymt tralligt, men Vidya får till en egen stil med hjälp av bl a jazzigt blås, skitig gitarr och pojkar som körar som riktiga män. Jag gillar I Have No Cure (82) och kan köra styrka till den. Gillar även I Wanna Know (172) som jag kan ha tidigt i uppvärmningen. Respect, Unity And Love (120) är kul men det är ingen vanlig 120-pulsare. Däremot en sådan där låt att längta till för att den sticker ut. Planeter (51) är en rörlighet många skulle älska, det är jag säker på. Vidya är den här omgångens överraskning för mig, helt klart! /MJ

Allmänintresse eller särintresse?

 
Skrivet av

Jympajesus

Man tänker att på Friskis&Svettis finns det tjejer. Man blir värd. Man blir ledare. Men man får ingen tjej. Så man engagerar sig i föreningen i stället (kommunikation, styrelse, verksamhetsledare). Man skriver i Friskispressen (mest av alla, enligt nye chefredaktören). Man blir suppleant i Friskis&Svettis Riks styrelse. Sen åker man ut. Man jobbar på Friskis&Svettis Riks som copywriter (50% resten i eget företag). Man tror man är nåt. Så man åker ut igen. Men man fortsätter med en druckens envishet.

En kommentar till Bör recensionerna ligga på Riks hemsida?

  1. JossiPP skriver:

    Jag sär, jag sär… SÄR! // Linus-Ida
    [inte hemligt-sär direkt, men kanske bara obegripligt-sär om man inte tillhör passbyggarvärlden]

    Ska lyssna på Vidya i studion, brukar ofta gilla nån annan låt än recensenterna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ Jympajesus på Facebook

Besatt av Jympajesus? Hålla dig uppdaterad med det senaste Jympajesus-skvallret! Klicka bara på ”Gilla”-knappen på Facebook så får du veta det allra senaste innan alla andra.

Jympajesus finns på Twitter

Jympajesus finns alltid med dig. Läs vad han tänker på just nu, och prata med honom när det passar dig. På Twitter finner du svaren på frågor som du inte hunnit ställa.