Friskis&Svettis vision formulerades för snart tio år sedan. När den kom till  var inte alla säkra på att den var på kornet. Somliga var lite skraja för hur folk skulle le, om de skulle le ironiskt eller förlöjligande.

Vi som tränar har sett att leendena är alldeles äkta under träningen. Under Prideparaden igår  var det tydligt att visionen verkligen är  rätt för Friskis&Svettis även utanför träningslokalen.

Kolla in Anna Iwarssons blogg: http://blogg.friskissvettis.se/

Hur visionen är skriven? ”Människor ler när de tänker på träning.”

Människor ler när de tränat på Friskis&Svettis. Människor ler när de ser oss. Men i visionen är ordvalet ”tänker”, för det är tanken som är grejen, det som gör att man vill tillbaka till träningen, det som gör att man vill hålla på år efter år. Friskis&Svettis vill skapa en positiv känsla i allmänhet kring  träningen. Då ler vi när vi tänker på träningen. Vi har varit med om något bra som vi ler av att tänka på.

Själv var jag bortrest igår, men jag ler ändå. Det räcker att tänka. Gulli-gull.

 
Skrivet av

Jympajesus

Man tänker att på Friskis&Svettis finns det tjejer. Man blir värd. Man blir ledare. Men man får ingen tjej. Så man engagerar sig i föreningen i stället (kommunikation, styrelse, verksamhetsledare). Man skriver i Friskispressen (mest av alla, enligt nye chefredaktören). Man blir suppleant i Friskis&Svettis Riks styrelse. Sen åker man ut. Man jobbar på Friskis&Svettis Riks som copywriter (50% resten i eget företag). Man tror man är nåt. Så man åker ut igen. Men man fortsätter med en druckens envishet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ Jympajesus på Facebook

Besatt av Jympajesus? Hålla dig uppdaterad med det senaste Jympajesus-skvallret! Klicka bara på ”Gilla”-knappen på Facebook så får du veta det allra senaste innan alla andra.

Jympajesus finns på Twitter

Jympajesus finns alltid med dig. Läs vad han tänker på just nu, och prata med honom när det passar dig. På Twitter finner du svaren på frågor som du inte hunnit ställa.