Jag följde en länk på Twitter och hamnade på en kort artikel skriven av Jan Gradvall om David Bowie och hans framträdande på Fashion Rocks år 2004. Gradvall undrar om det vi ser och hör möjligen är David Bowies sista sång.

Det där berörde mig.

Aladdin Sane var min första platta med Bowie. Jag var ingen hardcore-fan men jag borde ha varit det och har köpt ifatt mästerverken på senare tid. Jag såg David Bowie (född David Jones) på Globen runt år 2000, vilket  är toksent i karriären och långt efter de magiska åren på 70-talet. Men ändå, vilken cool stil han hade på scenen, vilken närvaro!

Kan det verkligen vara slut nu? Enligt Gradvall har han varit tyst sedan den där sköra Life on Mars live på Fashion Rocks år 2004. Jag tycker det är sorgligt.

Det slog mig att jag aldrig haft en Bowie-låt i mitt pass. Det måste jag genast rätta till. Som en hyllning till en av världens mest kreativa artister.

Här är länken: http://iconmagazine.se/2011/12/09/jan-gradvall-bowies-sista-sang/

 
Skrivet av

Jympajesus

Man tänker att på Friskis&Svettis finns det tjejer. Man blir värd. Man blir ledare. Men man får ingen tjej. Så man engagerar sig i föreningen i stället (kommunikation, styrelse, verksamhetsledare). Man skriver i Friskispressen (mest av alla, enligt nye chefredaktören). Man blir suppleant i Friskis&Svettis Riks styrelse. Sen åker man ut. Man jobbar på Friskis&Svettis Riks som copywriter (50% resten i eget företag). Man tror man är nåt. Så man åker ut igen. Men man fortsätter med en druckens envishet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ Jympajesus på Facebook

Besatt av Jympajesus? Hålla dig uppdaterad med det senaste Jympajesus-skvallret! Klicka bara på ”Gilla”-knappen på Facebook så får du veta det allra senaste innan alla andra.

Jympajesus finns på Twitter

Jympajesus finns alltid med dig. Läs vad han tänker på just nu, och prata med honom när det passar dig. På Twitter finner du svaren på frågor som du inte hunnit ställa.