1 När någon säger: ”Du måste skruva ner volymen.”

2 När en ledaruppföljare säger: ”…men…”

3 När ljudet inte funkar som det ska.

4 När jag leder fast jag inte är i form.

5 När jag vickar och tror att alla passdeltagarna föredrar ordinarie ledare.

6 När jag har en rörelselösning jag inte trivdes med första gången kvar hela terminen.

7 När jag hör mig själv säga idiotiska saker under stretchen.

8 När jag inte hittar en ledig toalett minuterna före passet när jag bara måste gå.

9 När jag sitter på toa en minut innan passet ska börja och toapapperet är slut.

10 När det inte finns en liten leende basledare med på passet.

 

 
Skrivet av

Jympajesus

Man tänker att på Friskis&Svettis finns det tjejer. Man blir värd. Man blir ledare. Men man får ingen tjej. Så man engagerar sig i föreningen i stället (kommunikation, styrelse, verksamhetsledare). Man skriver i Friskispressen (mest av alla, enligt nye chefredaktören). Man blir suppleant i Friskis&Svettis Riks styrelse. Sen åker man ut. Man jobbar på Friskis&Svettis Riks som copywriter (50% resten i eget företag). Man tror man är nåt. Så man åker ut igen. Men man fortsätter med en druckens envishet.

4 kommentarer till Listan på de tio mest avtändande grejerna för mig som jympaledare

 1. A. skriver:

  Jag dog lite av skratt åt åttan och nian. XD On a more serious note, så har jag haft förmånen att få ha lite insyn, och jag känner igen samtliga från andra ledare, basledaren substituerad för valfritt annat moraliskt stöd.

 2. Väldigt kul inlägg!

 3. Lilla basledaren skriver:

  11. Folk som håller för öronen och gör en min när man kollar ljudet.
  12. Dåliga lukter av alla möjliga slag.
  13. Folk som frågar var ordinariefavoritledaren är och säger innan passet att de är såååååå besvikna.
  14. Någon som faktiskt går till stereon och skruvar ner volymen på eget bevåg.
  15. De som börjar kritik med ”alla tycker”… som om det verkligen var så.

  Annars är nr. 7 verkligen det värsta jag vet. Och självförvållat. Hemskt.

 4. A. skriver:

  Men alltså, nr 13?! Du skojar? Eller nä, jag kan mycket väl föreställa mig. Om det är till någon tröst så kan jag garantera att 99% av deltagarna nästan imploderar av skam när det händer.

  Vad gäller 14, så har jag ju visserligen gjort mig till medelvägsmaffians advokat här, men oavsett vad man tycker så går man INTE på stereon självmant som deltagare. Man gör det INTE. Man GÖR det inte. Möjligen undantaget om den börjar brinna och man står nära nog att släcka den med sin vattenflaska.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ Jympajesus på Facebook

Besatt av Jympajesus? Hålla dig uppdaterad med det senaste Jympajesus-skvallret! Klicka bara på ”Gilla”-knappen på Facebook så får du veta det allra senaste innan alla andra.

Jympajesus finns på Twitter

Jympajesus finns alltid med dig. Läs vad han tänker på just nu, och prata med honom när det passar dig. På Twitter finner du svaren på frågor som du inte hunnit ställa.