Okej, jag har haft min nedvarvningslåt väldigt länge, faktiskt lika länge som ruschlåten, låten före ruschlåten, golvkondislåten och sista styrkelåten. Annars är passet rätt så fräscht. Näst sista styrkelåten är kanske körd sex gånger. Eller sju.

En deltagare har i alla fall hakat upp sig på nedvarvningslåten (CocoRosie). Han lovade efter passet för två veckor sedan att han skulle bjuda på lunch om jag bytte ut den. Sådana argument funkar bra på mig. I am hard to convince, brukade en chef jag hade upprepa för mig, try cash!

Så jag bytte ut den mot en melodi av senaste modell, Doin’ It Right med sönderkramade Daft Punk. Och jag tyckte det var roligt och rörelserna funkade och känslan också och jag var glad och jag tror ingen höll för öronen, utan snarare kände något angenämt och kanske nostalgiskt, eftersom den där musiken inte bara är för unga som har koll, utan även för äldre som hade koll en gång när discon var het.

Men så var han inte där, mannen som utlovat lunch.

Besvikelsen var förstås stor. Här går jag och gör mig till och så respekteras jag inte. Jag ville bara gråta.

Nä, så var det så klart inte. I stället föddes idén om att klara hela nästa veckas lunchande med hjälp av ny ruschlåt, ny låt innan ruschlåten och ny fyrfota och ny sista styrkelåt. Här är ett förslag på kombinerad sista styrka och fyrfota (stulen av en liten basledare): Susheela Raman – Daga Daga

 
Skrivet av

Jympajesus

Man tänker att på Friskis&Svettis finns det tjejer. Man blir värd. Man blir ledare. Men man får ingen tjej. Så man engagerar sig i föreningen i stället (kommunikation, styrelse, verksamhetsledare). Man skriver i Friskispressen (mest av alla, enligt nye chefredaktören). Man blir suppleant i Friskis&Svettis Riks styrelse. Sen åker man ut. Man jobbar på Friskis&Svettis Riks som copywriter (50% resten i eget företag). Man tror man är nåt. Så man åker ut igen. Men man fortsätter med en druckens envishet.

9 kommentarer till Ett svek av stora mått

 1. MarveW skriver:

  Lunch? Det var det värsta, det måste ha varit en rejält jobbig låt med tanke på dagens lunchprisnivå.

  Och att du har ytterligare ett gäng låtar i den nivån…:-)

 2. A. skriver:

  Aaaaahhhhahahahah, så jävla ägd. 😀 Giftigt av MarveW, där.

 3. Jympajesus skriver:

  Nu hängde jag inte med.

 4. MarveW skriver:

  Nåja, jag kan inspirera med att ”min” ledare ska få en present (värd som en lunch) för att hon har ett så peppande och bra pass.

 5. Jympajesus skriver:

  Det är fint. Händer att jag också får present. Har en särskilt omtänksam deltagare som nästan varje terminsslut kommer med en flarra vin. Tycker det vore kul om du testade mitt pass en gång. Sista chansen före sommaren nästa onsdag. Bara att köra lite lättare varianter när det blir tungt. Många gör redan det. De gör vad som helst för att få vara med och träna till galen musik. 😉

 6. MarveW skriver:

  Jag samlar mod. Får se om det räcker ända till onsdag.

 7. Jympajesus skriver:

  INGET att vara rädd för. Lovar. 🙂

 8. Jympajesus skriver:

  Jag frågade om du var där i dag. Fick inget svar.

 9. MarveW skriver:

  Tyvärr, modet svek och jobbet kallade. Jag kämpade så ivrigt på IW medel igår och har väntat på träningsvärk hela dagen men den verkar inte komma. Fortsätter det så här bra är jag på ditt pass redan till hösten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ Jympajesus på Facebook

Besatt av Jympajesus? Hålla dig uppdaterad med det senaste Jympajesus-skvallret! Klicka bara på ”Gilla”-knappen på Facebook så får du veta det allra senaste innan alla andra.

Jympajesus finns på Twitter

Jympajesus finns alltid med dig. Läs vad han tänker på just nu, och prata med honom när det passar dig. På Twitter finner du svaren på frågor som du inte hunnit ställa.