Alla verkar gilla Daft Punks nya. Jag brukar inte ta med populära alster på mitt pass, men nu har jag gjort ett avsteg från min tjuriga linje och skickat in Doin’ It Right med Daft Punk som nedvarvning. Jag tycker den funkar kanonbra och i dag frågade en snubbe vad det var. När jag berättade kom spontana vittnesmål om hur bra Random Access Memories är i sin helhet. Kändes bra att vara lite begriplig och populär för en gångs skull. Har nu funderingar på ABBA. Daft Punk – Doin’ it Right

 
Skrivet av

Jympajesus

Man tänker att på Friskis&Svettis finns det tjejer. Man blir värd. Man blir ledare. Men man får ingen tjej. Så man engagerar sig i föreningen i stället (kommunikation, styrelse, verksamhetsledare). Man skriver i Friskispressen (mest av alla, enligt nye chefredaktören). Man blir suppleant i Friskis&Svettis Riks styrelse. Sen åker man ut. Man jobbar på Friskis&Svettis Riks som copywriter (50% resten i eget företag). Man tror man är nåt. Så man åker ut igen. Men man fortsätter med en druckens envishet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ Jympajesus på Facebook

Besatt av Jympajesus? Hålla dig uppdaterad med det senaste Jympajesus-skvallret! Klicka bara på ”Gilla”-knappen på Facebook så får du veta det allra senaste innan alla andra.

Jympajesus finns på Twitter

Jympajesus finns alltid med dig. Läs vad han tänker på just nu, och prata med honom när det passar dig. På Twitter finner du svaren på frågor som du inte hunnit ställa.