Vi har alltid varit stolta över blandningen av människor på Friskis&Svettis. Allra gladast brukar vi bli när ett och samma pass drar olika typer av folk. Jympan har alltid gjort det och det är underbart, men i måndags och onsdags den här veckan var jag på Cirkelfys på Gärdet och tyckte att blandningen där var ännu mer underbar.

Jag tror att det var slitet med vikter, stänger och andra redskap som gjorde att jag tyckte Cirkelfys nu slog jympan i grenen Underbar. Här fanns några unga män och kvinnor runt 20 och sen fyllde vi ut  åldersskalan upp till – jag gissar – drygt 70.

Och där står vi bredvid varann med olika belastningar och får den träning vi alla vill ha och behöver efter egna önskemål, dagsformer och förutsättningar. Och vi snackar och skrattar med varandra oavsett ålder och styrka.

Oj, vad jag gillar det!

 
Skrivet av

Jympajesus

Man tänker att på Friskis&Svettis finns det tjejer. Man blir värd. Man blir ledare. Men man får ingen tjej. Så man engagerar sig i föreningen i stället (kommunikation, styrelse, verksamhetsledare). Man skriver i Friskispressen (mest av alla, enligt nye chefredaktören). Man blir suppleant i Friskis&Svettis Riks styrelse. Sen åker man ut. Man jobbar på Friskis&Svettis Riks som copywriter (50% resten i eget företag). Man tror man är nåt. Så man åker ut igen. Men man fortsätter med en druckens envishet.

En kommentar till Gott och blandat på Cirkelfys

  1. MarveW skriver:

    Underbart var ordet – det räcker som kommentar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ Jympajesus på Facebook

Besatt av Jympajesus? Hålla dig uppdaterad med det senaste Jympajesus-skvallret! Klicka bara på ”Gilla”-knappen på Facebook så får du veta det allra senaste innan alla andra.

Jympajesus finns på Twitter

Jympajesus finns alltid med dig. Läs vad han tänker på just nu, och prata med honom när det passar dig. På Twitter finner du svaren på frågor som du inte hunnit ställa.