Var på Cirkelfys igen, ett av mina favoritprodukter från träningsvaruhuset Friskis&Svettis. Den här gången la jag – förutom en liten basledare som jag tyckte var väldigt trevlig – märke till en dam i – hoppas jag inte tar fel åt fel håll nu – 70-årsåldern. Hon var kort och rund och såg trygg ut och mysig ut.

Jag viskade till lilla basledaren om det häftiga med blandningen av folk som ryms i den här avdelningen på varuhuset. En eloge här också till en av Stockholms allra mest pedagogiska, engagerade och inbjudande ledare, Göran Wennerbrandt, som med sin vision om att alla ska kunna träna jämsides med hög kvalitet och stor lust, om än på olika nivåer, bidrar till mixen.

Jag hade så klart förutfattade meningar om vår gråhåriga hjältinna, men kände mig också trygg med att damen i fråga skulle hitta de vikter och det tempo som passade henne. Mina fördomar krossades. Kvinnan körde 60 pannor i marklyft! Tempot var inte heller blygsamt.

Jag vill veta mer. Funderar på intervju, samt om jag ska försöka lägga på lite extra nästa marklyftsomgång. Om jag vågar. Bådadera.

 
Skrivet av

Jympajesus

Man tänker att på Friskis&Svettis finns det tjejer. Man blir värd. Man blir ledare. Men man får ingen tjej. Så man engagerar sig i föreningen i stället (kommunikation, styrelse, verksamhetsledare). Man skriver i Friskispressen (mest av alla, enligt nye chefredaktören). Man blir suppleant i Friskis&Svettis Riks styrelse. Sen åker man ut. Man jobbar på Friskis&Svettis Riks som copywriter (50% resten i eget företag). Man tror man är nåt. Så man åker ut igen. Men man fortsätter med en druckens envishet.

En kommentar till Man borde göra en intervju

  1. MarveW skriver:

    Jag pratar alldeles för sällan med mina medmotionärer. Men när jag gör det, direkt efter passet eller i omklädningsrummet, är nästan alla öppna. Men någon djupintervju blir det ju förstås inte i duschen. Men visst är man nyfiken.

    Våga. Bådadera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ Jympajesus på Facebook

Besatt av Jympajesus? Hålla dig uppdaterad med det senaste Jympajesus-skvallret! Klicka bara på ”Gilla”-knappen på Facebook så får du veta det allra senaste innan alla andra.

Jympajesus finns på Twitter

Jympajesus finns alltid med dig. Läs vad han tänker på just nu, och prata med honom när det passar dig. På Twitter finner du svaren på frågor som du inte hunnit ställa.