IMG_3415Jonas Kihlman är inne på sitt första år som ordförande i Friskis&Svettis Höganäs. Det började halvbra. Jag passade på att haffa honom för en intervju när han mellanlandade i Stockholm på väg mot den blå lagunen. Om du gillar vad Jonas säger och vill höra mer har han lovat att åka på turné. Mycket nöje! (Ibland blåser det lite jobbigt i micken.)


 
Skrivet av

Jympajesus

Man tänker att på Friskis&Svettis finns det tjejer. Man blir värd. Man blir ledare. Men man får ingen tjej. Så man engagerar sig i föreningen i stället (kommunikation, styrelse, verksamhetsledare). Man skriver i Friskispressen (mest av alla, enligt nye chefredaktören). Man blir suppleant i Friskis&Svettis Riks styrelse. Sen åker man ut. Man jobbar på Friskis&Svettis Riks som copywriter (50% resten i eget företag). Man tror man är nåt. Så man åker ut igen. Men man fortsätter med en druckens envishet.

2 kommentarer till Vad gör man när man blir inkuppad i styrelsen?

  1. rebecca skriver:

    spot on! hur får jag min förening att lyssna på detta?

  2. Jympajesus skriver:

    Börja med att tipsa om intervjun? 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ Jympajesus på Facebook

Besatt av Jympajesus? Hålla dig uppdaterad med det senaste Jympajesus-skvallret! Klicka bara på ”Gilla”-knappen på Facebook så får du veta det allra senaste innan alla andra.

Jympajesus finns på Twitter

Jympajesus finns alltid med dig. Läs vad han tänker på just nu, och prata med honom när det passar dig. På Twitter finner du svaren på frågor som du inte hunnit ställa.