Eldsjälsbrev nr 5 (det sista)
Brandstation
Hej Rebecca,
Du rätade inte ut alla mina frågetecken. Jag frågar för jag vet att det finns de som tycker att man inte får bli för gammal som verksamhetsledare, att man måste hoppa av innan man slocknar.

Jag vet vad jag tycker men jag är intresserad av dina tankar om det?
Måste vi begränsa, därför att vi tror att när man passerar 50 (eller nåt), då är det dags att lämna över stafettpinnen?

Eller ska man tidsbegränsa VC-jobbet från början? Högst 5 år?

Som sagt, jag vet vad jag tycker, men vad tycker du?

Och hur hedrar vi de eldsjälar som varit med länge och som endera slutar eller jobbar vidare på ett eldigt och vist sätt?

Med glöd
Jympajesus

Svar på eldsjälsbrev nr 5

Hej JJ,
Sista förbrukningsdag eller bäst före? Känner du att dagen närmar sig, att elden inte brinner lika mycket, så kan jag tycka backa bandet. Varför tog jag detta uppdraget? Är det fortfarande viktigt för mig och föreningen. Framför allt gå igenom värderingarna och check på den. High score och du fortsätter ett tag till!

Åldersgräns för VC-jobb, spännande tanke men vad leder det till? Lust och mod till uppdraget, är inte det viktigare än åldersgräns och bäst före?

Sammanfattning av eldsjälsbreven från min sida är att ALLA som har LUST och MOD till engagemang i en ideell förening, som kan ta till sig gällande värderingar, kanske utveckla dem, kanske avveckla dem, svindlande tanke, ska få en möjlighet att elda på!

Keep the fire burning.
Rebecca

Det var sista brevet i mailväxlingen mellan TA Rebecca Rappner i Friskis&Svettis i Trelleborg och mig, men inte det sista som kommer att säga om eldsjälar. Säg gärna något i kommentarsfältet du också.

 
Skrivet av

Jympajesus

Man tänker att på Friskis&Svettis finns det tjejer. Man blir värd. Man blir ledare. Men man får ingen tjej. Så man engagerar sig i föreningen i stället (kommunikation, styrelse, verksamhetsledare). Man skriver i Friskispressen (mest av alla, enligt nye chefredaktören). Man blir suppleant i Friskis&Svettis Riks styrelse. Sen åker man ut. Man jobbar på Friskis&Svettis Riks som copywriter (50% resten i eget företag). Man tror man är nåt. Så man åker ut igen. Men man fortsätter med en druckens envishet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ Jympajesus på Facebook

Besatt av Jympajesus? Hålla dig uppdaterad med det senaste Jympajesus-skvallret! Klicka bara på ”Gilla”-knappen på Facebook så får du veta det allra senaste innan alla andra.

Jympajesus finns på Twitter

Jympajesus finns alltid med dig. Läs vad han tänker på just nu, och prata med honom när det passar dig. På Twitter finner du svaren på frågor som du inte hunnit ställa.