Friskis & Svettis första tagline var ”Lev skönare”. Det var 1978 och jag tycker fortfarande att den lilla två-ords-frasen är bra. Så det är vad Johan Holmsäters och min (ganska) nya podcast heter: Lev skönare. Hittills har sju avsnitt släppts. Senaste avsnittet handlar om Friskis & Svettis. Gäst är Margaretha Mellner som var med och startade och drev Friskis-delen. Lyssna gärna och kommentera!

 
Skrivet av

Jympajesus

Man tänker att på Friskis&Svettis finns det tjejer. Man blir värd. Man blir ledare. Men man får ingen tjej. Så man engagerar sig i föreningen i stället (kommunikation, styrelse, verksamhetsledare). Man skriver i Friskispressen (mest av alla, enligt nye chefredaktören). Man blir suppleant i Friskis&Svettis Riks styrelse. Sen åker man ut. Man jobbar på Friskis&Svettis Riks som copywriter (50% resten i eget företag). Man tror man är nåt. Så man åker ut igen. Men man fortsätter med en druckens envishet.

2 kommentarer till Lev skönare – jag gillar det!

  1. Birgitta Elfström skriver:

    Bra rutet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ Jympajesus på Facebook

Besatt av Jympajesus? Hålla dig uppdaterad med det senaste Jympajesus-skvallret! Klicka bara på ”Gilla”-knappen på Facebook så får du veta det allra senaste innan alla andra.

Jympajesus finns på Twitter

Jympajesus finns alltid med dig. Läs vad han tänker på just nu, och prata med honom när det passar dig. På Twitter finner du svaren på frågor som du inte hunnit ställa.